זולי פרנק נולד בהונגריה ב-1972. הוא בוגר מצטיין של אוניברסיטת אאוטווס לורנד בבודפשט, ולמד עם בכירי המנצחים בהונגריה. ב-1999 זכה בתחרות ארצית למנצחים צעירים ובפרס הקהל. הוא בעל ניסיון רב בניצוח על מקהלות במולדתו וברחבי אירופה.
בשנת 2002 עלה לישראל מטעמי ציונות, בעקבות עליית הוריו ואחיו, שחיכו לפתיחת שערי ארצות מזרח אירופה. פרנק השתלב בעשייה מוזיקלית בישראל מהר מאד. היום הוא
מנצח ומנהל מוזיקלי של חמש מקהלות: "גיתית" מחיפה, "נועם" מרחובות, "אוריה" מסביון, "צליל בכפר" מכפר ורדים ו"העמקים" מקיבוץ גבע. בנוסף לקונצרטים באולמות, כל המקהלות מתנדבות בשירה בבתי כנסת, בתי אבות, בקונצרטים לקהילה בחגים, בערבי זיכרון, בערב יום השואה ועוד. המקהלות משתתפות בפסטיבלים בארץ ובאירופה.
רפרטואר המקהלות מגוון: יצירות קלאסיות מתקופות וסגנונות שונים, מהרנסאנס ועד ימינו, יצירות ישראליות קלאסיות וחדשות, שזולי מעבד חלק מהן עבור המקהלות שלו.
זולי מסביר שכמנצח הוא חייב ללמוד וללמד סיגנונות שונים ושפות חדשות, להתפרס לכל הכיוונים. "זה חלק משליחותי המוזיקלית, מוזיקה ללא גבולות".
בימי הקורונה הקשים הצליח זולי פרנק לעלות על במת הזימריה באולם האבירים בעכו עם 180 זמרים וזמרות בקונצרט "ישן בלבוש חדש". באותה תקופה החליט לנסות סיגנון חדש
ברפרטואר: מוזיקה לטינו אמריקאית. זאת היתה משימה לא קלה. איך אפשר להתגבר על בעיות השפה והקצב המוזיקלי? ספרדית והונגרית אינן שפות קרובות, אבל הוא הצליח להתמודד. את הקרדיט הוא נותן למומחיות של כמה זמרות הדוברות את שפת האנדים
ובמיוחד לעבודתו הצמודה עם ד"ר נתן פרומנסקי, מומחה למוזיקה פולקלורית לטינו אמריקאית, מרצה באוניברסיטת ירושלים.
העבודה הקשה הבשילה לקונצרט "חגיגה לטינו אמריקאית", שבמרכזה היצירה "מיסה קריאוז'ה" של המלחין הארגנטינאי אריאל רמירס, ויצירות קצרות של פולקלור דרום אמריקאי. המקהלות המשתתפות: "צליל בכפר" מכפר ורדים, "נועם" מרחובות, "העמקים" מקיבוץ גבע. ליווי בשירה ונגינה בכלים מקוריים: אנסמבל לפולקלור לטינו-אמריקאי בניהולו של דר' נתן פרומנסקי. מנצח: זולי פרנק.
ביום שלישי 5.4.22 בשעה 20.00 בהיכל התרבות במעלות.