ליהנות מירוקים שנקטפו היום

אבנר יונה יצא לפנסיה, והקים חממה הידרופונית לצמחי מאכל
אבנר וחברים שותלים, והיבול הראשון צילומים: אייל כץ

תושב כפר ורדים, אבנר יונה, החל לשווק עלי מאכל ועשבי תיבול אותם הוא מגדל בחממה הידרופונית שהקים. הרעיון הוא קטיף ומשלוחים לבתי הצרכנים מידי יום חמישי.
אבנר יצא לאחרונה לגמלאות אחרי שנים ארוכות כמנהל מערכות מידע במכללת גליל מערבי, והחליט לנצל את הפנסיה לקריירה שנייה בתור יזם. כחובב חקלאות וגינון, הקים חממה הידרופונית גדולה על גבול כפר ורדים ינוח (מול משתלת כיכר הורדים) תחת המותג "עלי יונה". בחממה הוא מגדל חסות מסוגים שונים, צמחי תבלין ועוד. בני המשפחה, אשתו עירית ושלושת ילדיו הגדולים, כמו גם חברים מהסביבה, מצטרפים אליו במלאכת השתילה והקטיף. בין המוצרים: כוסברה, פטרוזיליה, רוקט, גרגר נחלים, חסה סלנובה, חסה לליק, באק צ'וי, קייל, בזיליקום, עירית, חרדל, חסה ליטל ג'ים, טימין, סלרי, רשד, מנגולד, סלק ושמיר. צעד קטן לאנושות, צעד משמעותי מאוד לסלט הביתי.
להזמנות והצטרפות לרשימת תפוצה: אבנר 052-3869515, עירית 052-8265068.

דילוג לתוכן